Бременни

Бременността е периода в който жената се поготвя за майчинството. Свързан е с много физически и емоционални промени. Промени ,които освен в коремчето и изявената женственост типична за периода, се изразяват и в самото излъчване на бъдещата мама. Красива сте! И всички тези детайли си струва да бъдат запечатани в красиви снимки, които ще останат мил спомен за поколения напред.
Кога е най-подходящото време?:
Най-подходящия период за фотосесия е между 7-я и 8-я месец от бременността,когато коремчето е добре оформено,но тялото все още не Ви е толкова натежало.
Препоръчително е да не се чака последния момент, защото към края на бременността вероятността да задържате повече течности и тялото Ви да изглежда по-натежало е голяма. Също така в този период ще можете да издържате в определени пози без да се изморите.
Естествено ,че ще Ви снимам и с таткото!
За това освен красиво бельо в телесен бял и черен цвят за вас, трябва да помислите и за облеклото на таткото и другите деца в семейството(ако има).
Няма да сбъркате, ако заложите на светли пастелни цветове, съчетани със сини дънки. Може да изберете светло сив или телесен цвят за таткото и всички светли цветове за вас. Хубаво е преди фотосесията да се информирате и за актуалните декори в студиото. Така ще имате представа, какви цветове също биха били подходящи.
Избягвайте дрехи с големи фигури,надписи и шарки. Естествено в студиото разполагам с дрехи и аксесоари за бъдещите мами.
Хубаво е да сложите лек грим и нежно матово червило. Не използвайте,кремове и фон дю тен с мазен завършек, който би дал отблясъци от светкавиците. Използвайте матиращи продукти. Колкото по-ефирна е визията Ви, толкова по-нежно ще изглеждате на снимките.

ЦЕНА НА ФОТОСЕСИЯТА :200лв.
Получавате 10 обработени кадъра в дигитален формат.
Всеки следващ кадър е на цена 10 лв.