У ДОМА

У ДОМА ще бъде за тези от вас, които предпочитат семейните им снимки да бъдат в атмосферата на собствения ви дом. Ако там ще се чувствате по-спокойни и отпуснати може да прекараме известно време и да запечатаме моменти от общуването ви заедно. За целта ще ми е нужна светлина. Както знаете фотографията е рисуване със светлина. В студито го постигам по изкуствен начин защото имам нужното оборудване, но в домовете ви ще разчитам на естествената светлина, която влиза през прозорците. За това ако имате светла стая в дома ви, в която това може да се случи се свържете с мен да обсъдим подробностите.
Цена: 200 лева
Включва 20 обработени кадъра в дигитален формат.
Всеки допълнителен кадър е на цена 10 лева.
Основния пакет се заплаща в деня на фотосесията. Ако си изберете кадри над основния пакет, доплащането се извършва преди изпращането на обработените кадри.
В рамките на два дена след фотосесията ще получите на имейл галерия с всички сполучливи кадри от която на спокойствие в къщи ще може да изберете тези които най-много ви харесват. В рамките на два дни след получаване на галерията трябва да направите своя избор и да ми го изпратите.
Срока за обработване и получаване на избраните кадри е 15 дни.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:
Снимка по ваш избор, отпечатана на канава! Чудесен подарък за баби и дядовци както и за Вашето семейство!
Размер 40/60см.
Цена: 35 лева
Размер 30/40см.
Цена: 25 лева