Кръщене

Кръщенето е ритуал, който освен,че посвещава детето (кръщелника) в християнската вяра, събира семейството и приятелите!
На този празник за семейството, всички са се нагласили за повода и заснемането му е почти задължително! Освен снимките за спомен от самия ритуал се получават и много мили семейни портрети, достойни да запълнят семейните албуми, а защо не и да окрасят някоя стена.
Как работя?:
Винаги отивам на уреченото място 30-40 минути по-рано. Това време използвам да огледам църквата и да преценя светлината . Никога не използвам светкавици в църквата тъй като за мен е важно да се придаде и атмосферта на самото място,а светкавиците биха развалили този ефект. За това е важно да знам с какви настройки на камерата ще снимам. Останалото време е за семейни снимки, както и снимки с част от гостите.
Времетраенето на ритуала е около 30-40 минути. Ще е хубаво да предупредите гостите, че сте ангажирали професионален фотограф и учтиво да ги помолите да се съобразяват ако снимат с телефоните си, така,че да мога аз да си свърша спокойно работата и да няма после в моите кадри протегнати ръце с телефони. Това би ме улеснило много тъй като ритуала протича динамично, което налага да сменям позицията си постоянно.
След края на ритуала продължаваме със снимките около или вътре в църквата с гостите и приятелите Ви.
Ако сте планирали парти след това и сте поръчали окраса подходяща за декор на снимки, и желаете заснемане на гостите с кръщелника и в ресторанта, заплащането е за всеки следващ час.

Цена за заснемане на ритуала в църквата и кратка фотосесия с гостите в района на храма :200лв.(в рамките на 1 астрономически час) Всеки следващ час се заплаща на цена 80лв.
Получавате всички добри кадри по моя преценка